Visuals

20 Iklan Ramadan-Raya Di YouTube Malaysia Yang Popular Dan Sedap Di Tonton Bak Rendang Di Hari Raya

Jom kita saksikan beberapa iklan Ramadan-Raya yang popular di YouTube Malaysia. 20 iklan-iklan ini sangat menarik, yang boleh diibaratkan sesedap rendang di Hari Raya.

Bulan Ramadan Al-Mubarak yang mulia kini telah hampir sampai ke penghujungnya dan Syawal bakal menjelang tidak lama lagi. Umat Islam di seluruh Malaysia khususnya bakal meraikan hari kemenangan pada 1 Syawal nanti.

Jom kita saksikan beberapa iklan Ramadan-Raya yang popular di YouTube Malaysia. 20 iklan-iklan ini sangat menarik, yang boleh diibaratkan sesedap rendang di Hari Raya. Kebanyakannya berkisar tentang emosi, melalui pengalaman, kesedihan, nilai-nilai kekeluargaan dan kemaafan dalam menyambut Hari Raya Aidil Fitri tahun ini.

Axiata

F&N

Lazada Malaysia

Malaysia Airlines

McDonald’s

Oppo

Pizza Hut

Ribena Malaysia

Tenaga Nasional

Yakult Malaysia

Kalau ini masih belum cukup, jom tengok yang ini pula:

AirAsia

Astro Gempak

Dettol

KFC Malaysia

PediaSure

RHB

Samsung Malaysia

Snickers

Traveloka

U Mobile

Mengenai YouTube

YouTube adalah platform komuniti video dalam talian yang terunggul di dunia, di mana berjuta-juta penonton boleh mengakses, menikmati, menonton dan berkongsi video-video yang dimuatnaik secara original oleh para pemiliknya. YouTube juga menawarkan forum kepada para pengguna di seluruh dunia untuk berhubung, berinteraksi dan memberikan inspirasi ke atas antara satu sama lain melalui kandungan yang dimuatnaik. Ia juga satu platform pengedaran yang digunakan oleh para pemilik video original dan komuniti iklan. YouTube LLC berpusat di San Bruno California dan merupakan subsidiari kepada Google Inc.

 

20 Iklan Ramadan-Raya Di YouTube Malaysia Yang Popular Dan Sedap Di Tonton Bak Rendang Di Hari Raya
Click to comment

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Popular

Marketing Ideas.

© 2020. All Rights Reserved.

To Top